Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L’Ajuntament d’Alcanar, Alcanar Ràdio, el butlletí 'Viure Alcanar' i el Femení Alcanar CF s’adhereixen a la campanya ‘T'ho estàs perdent’ que fomenta l'esport femení en els mitjans de comunicació

L’Ajuntament d’Alcanar, Alcanar Ràdio, el butlletí 'Viure Alcanar' i el Femení Alcanar CF s’adhereixen a la campanya ‘T'ho estàs perdent’ que fomenta l'esport femení en els mitjans de comunicació

| Esports

L’Ajuntament d’Alcanar s’ha adherit a la iniciativa #ThoEstasPerdent de la Generalitat de Catalunya, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) i la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació (CCMA) per visualitzar i referenciar l’esport femení a tots els mitjans de comunicació, en aquest cas als canals municipals.

La ràdio municipal, Alcanar Ràdio i també el butlletí informatiu d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja Viure Alcanar també donen ple suport i lideren la campanya #ThoEstasPerdent al municipi. Els mitjans de comunicació han elaborat un document amb un compromís per fomentar l’esport femení que pots consultar en aquest enllaç: Compromís dels mitjans de comunicació.

El Femení Alcanar CF, l’equip referent de l’esport femení canareu, i gran defensor de la igualtat de tracte entre homes i dones en el món del futbol també si han sumat a través d’una campanya fotogràfica.

Mireia Belmonte, Alèxia Putellas, Laia Sanz, Maria Vicente i Laia Palau són les esportistes que han cedit la seva imatge per una iniciativa que insta a dedicar "més temps i espai" a l'esport femení, a retransmetre més competicions d'aquest tipus, a incorporar la perspectiva de gènere, a reflectir "una imatge no estereotipada" de les dones o a evitar imatges que les "sexualitzen". Un dels objectius és posicionar l’esport femení com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències. També pretén consolidar en l’audiència, especialment en infants i adolescents, referents de l’esport femení, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

En els anuncis, les cinc esportistes acompanyen el missatge de la campanya amb el gest de tapar-se la meitat de la cara com a símbol que no veure esport femení suposa perdre’s la meitat de l’espectacle.

Les institucions promotores de la campanya han contactat amb clubs, federacions i esportistes, tant masculins com femenins, perquè contribueixen a difondre aquest gest com una manera de donar suport  i d’adherir-se a la campanya.

Amb l'eslògan "si no veus esport femení t'estàs perdent la meitat de l'espectacle", la campanya es programarà des d'ara i fins al 14 de febrer en els mitjans d'àmbit català, incloses les xarxes socials.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078