Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L’Agència Catalana l’Aigua (ACA) commemora l’edició del Dia Mundial de l’Aigua, el 22 de març de 2019.

L’Agència Catalana l’Aigua (ACA) commemora l’edició del Dia Mundial de l’Aigua, el 22 de març de 2019.

| Avisos

L’Ajuntament d’Alcanar se suma a la proposta de l’Agència Catalana l’Aigua (ACA) que commemora l’edició del Dia Mundial de l’Aigua, el 22 de març de 2019. L’ACA convoca per quart any consecutiu un concurs a les xarxes socials sota el lema “L’ús i l’abús dels plàstics, el seu impacte i què fas tu per minimitzar-ne els efectes”.  L’Ajuntament anima tothom a participar-hi.

L’ACA proposa dues categories: una de general en la que demanen imatges que responguin al lema “l’aigua, un bé comú”, i una segona, que és la novetat d’aquesta edició, en la que se sol•liciten imatges que evidenciïn la problemàtica dels plàstics a l’aigua.

Per participar al concurs pots fer-ho de manera senzilla mitjançant les xarxes socials d’Instagram, Facebook i/o Youtube, des d’ara fins el 10 de març de 2019. Aquí podeu consultar les bases del concurs.

Via instagram

Si ho fas mitjançant Instagram i vols participar en la primera categoria (l’aigua, un bé comú), empra l’etiqueta #acaworldwaterday2109 a les teves imatges. En cas que vulguis, si vols participar en la segona categoria fes servir l’etiqueta #acaworldwaterday2019_plastic. En ambdós casos inclou en el text el nostre perfil @aigua_cat

Via facebook o YouTube

Si ho fas a través de Facebook o Youtube la participació s’ha de fer mitjançant el formulari que trobaràs a aquest enllaç https://a.cstmapp.com/p/29321

Font: ACA.
Més informació: http://aca.gencat.cat/ca/laca/campanyes-i-divulgacio/dia-mundial-de-laigua/

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat