Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Instal•lació de nous tòtems a diferents accessos del municipi

Instal•lació de nous tòtems a diferents accessos del municipi

| Quinquennals, Cultura

Comença el compte enrere per a la celebració de les Festes Quinquennals, que tindran lloc entre el 2 i el 14 d’octubre, i això sempre significa activitat al consistori i als diferents carrers del municipi. "Aquestes festes que són una gran celebració, la nostra bandera i senya d’identitat com a poble, per això mereixen que la campanya promocional siga ben potent", explica Joan Roig, alcalde d'Alcanar. 

Per aquest motiu, el consistori ha instal·lat dos tòtems de mides grans a dos accessos del municipi, un a la part de dalt de la Ronda del Remei i l'altre a la rotonda d'accés a Alcanar des de l'Àngol, amb el cartell corporatiu de la festa. Així mateix, ja s'han instal·lat dos tòtems més: un a la rotonda dels Alfacs d'Alcanar Platja i l'altre a la vorera de la rotonda de la circumval·lació en direcció a la gasolinera Tamoil.

Aquests tòtems se sumaran als 12 que ja s’han instal·lat a diferents punts d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Plaja amb diferents imatges de la festa. L’objectiu és engrescar la ciutadania a treballar en les Quinquennals, i també per a que tothom que visite Alcanar es reserve les dates compreses entre el 2 i el 14 d’octubre per a conèixer les Quinquennals. 

Està previst que una vegada finalitzen les festes Quinquennals, aquests tòtems s'utilitzen amb diferents finalitats: promoció de diferents campanyes gastronòmiques, benvinguda al municipi, etc. "Aquesta inversió ens servirà per a poder donar altres usos a aquest tòtems, de manera que puguem donar-los un llarg ús després de les Quinquennals", afegeix Jordi Monfort, regidor d'Hisenda i Turisme. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar