Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Es prorroga la 2a exposició Art i Flors als Balcons

Es prorroga la 2a exposició Art i Flors als Balcons

| Cultura

L'organització de la Mostra Art i Flors als Balcons ha decidit prorrogar l'exposició fins al pròxim 13 d'agost, a causa de la bona acollida que ha tingut entre el públic i les persones col·laboradores.

La perla marinera del Montsià serà novament un bullici cultural durant la primera quinzena d'agost, ja que seguiran exposades les 53 obres inèdites fetes amb diversos materials i tècniques, sense temàtica predeterminada i de km 0. La comissària i impulsora d'Art i Flors als Balcons, la pintora Núria Prades, dóna les gràcies "als veïns i a la Brigada Municipal d'Obres i Serveis per fer possible que l'exposició es mantingui fins a mitjans d'agost". 

Aquesta segona exposició d'art urbà, organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament, ja va tenir molt bona acollida el passat mes de maig a Alcanar. La finalitat de la mostra és visibilitzar el talent artístic del municipi i fer una relectura d'una tradició antiga que encara es manté a Alcanar i a les Cases i que consisteix a penjar les vànoves als balcons de les cases dels carrers per on passen les processons.

Prades explica que "els participants són artistes locals o vinculats al municipi, alguns de renom internacional”, com la dissenyadora del cartell, Pepa Reverter. A més, enguany s’ha incrementat considerablement el nombre de participants, “són un grup  heterogeni, conformat per professionals o estudiants d’art, és molt gratificant descobrir la quantitat d'artistes que viuen i fan la seua obra al municipi”, afegeix.

Per la seva banda, Alfons Montserrat, alcalde i regidor de Cultura, recalca que "després de l’èxit de participació de l’any passat, hem fet una aposta per ampliar el tipus de materials i tècniques que podien utilitzar els artistes per a donar cabuda a més gent".  Així mateix, es mostra satisfet per “la qualitat de les diferents obres” i anima tothom a “visitar l’exposició durant aquests primers dies de Festes Majors mentre passegeu pels carrers de les Cases".

L'exposició compta amb la col·laboració dels veïns i veïnes que han acceptat penjar les obres als seus balcons i guarnir-los amb vistoses floreres, i es distribuirà per la plaça Sant Pere i els carrers Callao, Cádiz, del Pou, Lepant, Joan Miró, Isaac Peral i Trafalgar.

L'Ajuntament d'Alcanar convida els visitants de la mostra a fer fotografies i compartir-les a les xarxes socials amb l’etiqueta #ArtiFlors per tal que tothom pugui gaudir de la bellesa de les obres que estaran exposades.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat