Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Enquesta per a elaborar el Pla local de dones i el Protocol de violències sexuals del nostre municipi

Enquesta per a elaborar el Pla local de dones i el Protocol de violències sexuals del nostre municipi

| Dona; Acció social

Des de la regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alcanar, amb la col•laboració de totes les regidores del consistori, s'ha impulsat una enquesta per tal de fer una diagnosi prèvia que facilitarà informació per a elaborar el Pla local de dones i el Protocol de violències sexuals del nostre municipi.

Per tal de fer un recull acurat de dades, que  permetran valorar i reflexionar sobre la situació de gènere del nostre poble i dissenyar les accions per treballar els punts febles que es detecten, es realitzen dos processos. D'una banda el formulari que us presentem i, de l'altra, en una segona fase, es realitzaran taules de treball amb la participació de diferents dones.

En aquest formulari us demanem que contesteu amb rigorositat per tal de fer una bona diagnosi de gènere del nostre municipi. Moltes gràcies per la vostra col•laboració!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat