Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies En marxa les obres d’arranjament al carrer de Sant Agustí

En marxa les obres d’arranjament al carrer de Sant Agustí

| Urbanisme

A mitjans de juny l'Ajuntament va començar les obres d'arranjament del carrer de Sant Agustí. Els Serveis Tècnics del consistori han fet el disseny de la solució tècnica, mentre que l’obra s'ha fet amb els mitjans propis de la Brigada Municipal d'Obres i Serveis.

El carrer de Sant Agustí, un dels més antics del municipi,  comptava amb una calçada de formigó que es trobava en molt mal estat a causa del desgast pel pas del temps i el trànsit de vehicles. Les voreres eren també de formigó i vorades amb pedra. La seua xarxa de clavegueram, encara amb tubs de formigó, presentava fissures i pèrdues en molts de punts.

Ivette Fibla explica que, "després de mantenir diferents reunions participatives amb els veïns i veïnes per a trobar la solució més adequada, hem iniciat unes obres molt esperades amb l'objectiu que milloren notablement la mobilitat al carrer".

L'actuació ha consistit a renovar tot el clavegueram general i les escomeses d'entrada a les cases. També s'han substituït la vorera i la calçada.

Seguint la normativa actual, s'ha optat per instaurar una plataforma única, de manera que la vorera, de panot, i la calçada, d'asfalt, estaran al mateix nivell per tal d'aprofitar l'espai al màxim, tot i que estaran separats per un encintat amb rigola”, afig Fibla.

L'Ajuntament té previst d’arranjar, en un futur, altres carrers antics del municipi, els quals impliquen una actuació més complexa, ja que també s'hi haurà de canviar la xarxa d'aigua i l’enllumenat.
De moment ja s'han redactat els projectes executius de diferents carrers com per exemple, Càlig, Passatge Espanyol, Àngel Guimerà, Remei, Santa Teresa, Campanar entre altres.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat