Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies En marxa la setena edició del Programa de Competitivitat Empresarial

En marxa la setena edició del Programa de Competitivitat Empresarial

| formació, Avisos

El Programa de Competitivitat Empresarial 2020 arranca aquest mes de febrer amb noves propostes formatives. Al llarg de l'any, oferirà diversos cursos, tallers i seminaris de diversa temàtica, dirigits a treballadors i professionals de diferents sectors així com a persones aturades o que desitgen adquirir noves competències i millorar la seua ocupabilitat.

El Programa de Competitivitat Empresarial és, segons Joan Roig, alcalde d'Alcanar, "un projecte ideat per incidir sobre alguns dels principals objectius del nostre Pla de Govern en l'àmbit de l'empresa i l'ocupació, tals com dotar de noves eines i coneixements a empresaris, treballadors i autònoms que contribuïsquen a la millora de la competitivitat dels diferents sectors productius així com a la millora de l'ocupabilitat de les persones aturades o que es troben en situació de recerca de feina". Es tracta, per tant, d'un "projecte estratègic important del nostre Ajuntament, que ja està molt consolidat i pel que cal seguir apostant en els pròxims anys", afegeix Roig.

Jordi Monfort, regidor de l'Àrea de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alcanar, explica que "en el Programa d'enguany es fa evident l'aposta per uns estàndards de qualitat molt elevats que, en definitiva, són els que els participants d'edicions passades valoren i ens demanden". Monfort apunta que "la feina feta en l'àmbit tècnic i l'estreta col•laboració amb alguns dels equips docents que hi participen han estat bàsiques en la configuració de l'oferta d'enguany, que incorpora accions que el convertisquen en un programa encara més transversal, adreçat a tota la ciutadania i on tothom hi puga trobar formació adequada als seus interessos i necessitats".

Les formacions del Programa de Competitivitat Empresarial es distribueixen per àrees d'interès: seguretat, benestar i salut laboral; habilitats interpersonals i directives; màrqueting i màrqueting digital; gestió empresarial; cuina i gastronomia; comerç i negocis i citricultura. Enguany s'han ampliat les formacions que fan referència a sectors laborals específics, com la restauració, que s'uneixen a les que ja s'han ofertat, en edicions anteriors, dirigides al petit comerç i a l'agricultura.

Per planificar i impartir les formacions d'aquest any 2020 s'ha comptat amb la col•laboració de diferents empreses especialitzades en cadascuna de les matèries. També s'han signat nous convenis de col•laboració amb diferents entitats, per tal de seguir aprofitant també accions subvencionades i oferir formació gratuïta per als participants, sense renunciar a la qualitat.

Les persones que vulguen participar d'aquestes formacions poden utilitzar la plataforma en línia de l'Àrea de Desenvolupament Local, la qual permet agilitzar tots els tràmits d'inscripció i comunicació i millorar la difusió de les accions formatives.

>> Consulta el díptic (cara interior i exterior)  del Programa de Competitivitat Empresarial d'Alcanar 
>> Accedir a la plataforma d’inscripció en línia.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat