Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies En el ple municipal de novembre es portaran a aprovació mocions a favor de la dona i de suport a la festa dels bous

En el ple municipal de novembre es portaran a aprovació mocions a favor de la dona i de suport a la festa dels bous

| El Ple

Aquest dijous 28 de novembre se celebrarà a partir de les vuit de la tarda el ple municipal amb 18 punts a l’ordre del dia. Entre els més destacats hi ha mocions de suport a la dona i també a la festa dels bous. Si els desgranem per ordre, tal com apareixen a la convocatòria, dijous tindrà lloc la presa de possessió al càrrec de la Síndica de Greuges Municipal, Rosa Maria Raga. Des de la regidoria d’hisenda hi ha tres propostes de modificació de l’ordenança fiscal: la llicència d’obertura d’establiments i activitats, l’impost sobre l’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana i la modificació de l’ordenança fiscal del servei de bàscula. Des de la regidoria de joventut es proposarà l’aprovació d’una pròrroga del Pla Local de Joventut d’Alcanar i des de la regidoria d’Afers Socials i Famílies es proposa una pròrroga del Pla Local de Polítiques de Dones d’Alcanar. D’altra banda des d’urbanisme hi ha dues propostes, una sobre la modificació puntual del pla general d’ordenació urbana a Montecarlo i l’altra sobre el pla especial urbanístic del front marítim de les Cases. També hi ha dues propostes de la regidoria de Medi Ambient: d’aprovació inicial del Plànol de Delimitació de Mesures de Prevenció dels incendis forestals i de suspensió provisional en les zones afectades per la modificació del mapa de capacitat acústica d’Alcanar.

 

Pel que fa a mocions, se’n presenten sis. La primera, des del grup municipal de la CUP de rebuig a la llei Aragonès, ERC en suport a la festa dels bous, contra les violències masclistes, en reconeixement a la dona del món rural i pesquer i per l’eliminació de la taxa rosa i per la bonificació de productes d’higiene femenina. Per últim, Desperta’t en presenta dues: una de suport a la celebració de les festes tradicionals amb bous i una altra de petició d’inici dels tràmits per al a redacció dels projectes d’expropiació i urbanització dels terrenys per a l’ampliació del camí de Virol, camí del carreró i la nova obertura del vial N340 al carrer Marjal.

 

Font: Alcanar Ràdio.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat