Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El femení canareu de futbol aposta, un any més, pel futbol base

El femení canareu de futbol aposta, un any més, pel futbol base

| Esports

El Femení Alcanar de futbol està compromès amb el futbol base i és per aquest motiu que continua un any més amb el projecte iniciat la temporada passada. Així, seguirant formant joves jugadores i inculcant-los els valors que caracteritzen a les canareves.

 

 

Els entrenaments ja han començat i segons ha indicat la capitana de l'equip, Mireia Fibla, hi ha jugadores que repeteixen i d'altres de noves. Els entrenaments, amb una part tècnica i amb la disputa d'un partit, són els divendres de cinc a sis i mitja de la tarda al Camp de la Fanecada. La capitana ha convidat a xiquetes i dones de totes les edats a formar part del projecte.

Pel que fa al primer equip del femení, Fibla explica que encara no està clar quan començarà la lliga, tot i que les jugadores ja fa un mes que entrenen dos cops a la setmana. Novembre podria ser el mes escollit per la Federació.

També hi ha novetats pel que fa al cos tècnic perquè finalment el lloc d'entrenador l'ocuparà el vinarossenc Borja González i no Mireia Fibla com s'havia dit d'un principi. Axel Sorolla serà el preparador físic i el segon entrenador.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar