Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies 'Educar sense cridar', xerrada d'Alba Catellví

'Educar sense cridar', xerrada d'Alba Catellví

| Acció Social

El pròxim 7 d'abril, a les 17 h, se celebrarà la segona sessió del  II cicle de conferències "L'art d'educar amb amor i consciència", organitzat per l'Ajuntament i l'entitat Ameiba, amb l’afany d’aportar als pares i mares informació útil i valuosa per al gran repte d'educar els fills.

En aquesta ocasió, serà el torn d'Alba Castellví,  educadora, sociòloga i mediadora, que tractarà el tema de l’educació respectuosa. Ella treballa com a mediadora de conflictes per problemes de l'adolescència i infància, és també autora d’Educar sense cridar i Un cistell de cireres i col·laboradora habitual de la secció Criatures del diari Ara.cat.

Programació 

El cicle de conferències continuarà el 26 de maig amb el reconegut dietista Julio Basulto, que farà una xarrada basada en el llibre Se’m fa bola. El cicle farà una parada durant l’època estival. 

El 20 d’octubre, l’entitat Q-Pertin Cultura Interactiva abordarà el dilema de les noves tecnologies com a perill o com a oportunitat per als menuts de casa. Al matí es farà una conferència, mentre que a la tarda es realitzaran tallers d’aplicacions educatives amb tauletes tàctils per als xiquets i xiquetes. 

El cicle finalitzarà el 17 de novembre amb un col·loqui de Pep Duran, traginer de contes, sobre com acompanyar els infants a través dels contes. A la vesprada se celebrarà la cloenda del cicle amb conta-contes per a totes les edats. 

L'Ajuntament fixarà un preu públic de 3 euros per entrada per a cadascuna de les conferències del segon cicle "L'art d'educar amb amor i consciència" i de 5 euros si s’accedeix a dos sessions durant la mateixa jornada. Les entrades es podran comprar el mateix dia de cada conferència.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078