Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Editorial butlletí agost / setembre

Editorial butlletí agost / setembre

| Mitjans de comunicació

Editorial butlletí agost / setembre

Els mesos de juliol i agost són els de les festes populars i les tardes vora la mar per excel·lència, per això des del consistori hem treballat per fer possible totes les activitats programades, però a més, malgrat la calor, l’activitat d’obres i serveis de l’Ajuntament no s’ha aturat.

Sabem que durant l’estiu és habitual tenir les finestres de casa obertes, per això volem demanar disculpes als veïns i veïnes per les molèsties que hem pogut ocasionar.

En concret, s’ha finalitzat la primera fase de les obres de remodelació del Mercat Municipal i s’ha tret la licitació de la segona fase que s’adjudicarà aquest mes de setembre. També s’ha portat a terme la remodelació de la sala d’actes de Serveis Agraris per adaptar-la a les necessitats actuals. D’altra banda, s’ha cobert la pista gran de l’Escola Joan Baptista Serra, amb la qual cosa el municipi disposarà d’un espai més de reunió i de celebració d’activitats esportives. En matèria d’esports també s’han fet actuacions de millora i manteniment del pavelló poliesportiu i feines d’arranjament de les instal·lacions del camp de futbol de La Fanecada i dels seus espais exteriors.

A les Cases, aquest estiu s’ha treballat en la segona fase de remodelació dels Josepets, la tercera fase d’instal·lació d’equipaments s’iniciarà a l’octubre. A la via pública, s’han fet treballs de marcatge del nou carril bici entre les Cases i la zona de l’Estanyet, s’ha repintat la senyalització horitzontal de la calçada i s’han substituït els bancs i papereres del passeig del Marjal. Així mateix, a la zona de Camaril s’han fet treballs d’arranjament de jardineria i repintat del carril bici; mentre que a Alcanar Platja s’han fet actuacions de millora d’accessos a carrers.

Durant el mes de setembre ja s’ha iniciat el repintat de la senyalització horitzontal (passos de vianants i eixos dels aparcaments) de diferents carrers d’Alcanar i les Cases, també es pintaran nous passos de vianants. Els primers dies d’aquest mes que iniciem ja s’ha endegat el concurs d’idees per a la redacció del projecte bàsic de l’Auditori Municipal i s’han demanat ofertes per a la propera adjudicació de la redacció dels projectes del carrer Càlig i Passatge Espanyol. Finalment, està previst que s’inicien les obres de remodelació del parc infantil de la plaça dels Països Catalans.

Esperem que aquest conjunt de millores i arranjaments facin d’Alcanar un poble més amigable per a tots i totes i que garanteixin la mobilitat, la seguretat i el bon ús de la via pública.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat