Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Consulta el butlletí "Viure Alcanar" del mes d'abril

Consulta el butlletí "Viure Alcanar" del mes d'abril

| Mitjans de comunicació

Tothom que ho vulga ja pot recollir un exemplar gratuït de Viure Alcanar, el butlletí informatiu d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja. El podeu trobar a l'edifici de l’Ajuntament, la biblioteca Trinitari Fabregat, la biblioteca de  les Cases d’Alcanar, l’Oficina Municipal de Turisme de les Cases i també a diferents comerços i establiments d'Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja. Us informem que el pròxim mes de maig no hi haurà butlletí amb motiu de les eleccions municipals. Viure Alcanar tornarà a sortir al carrer al juny.

Per començar aquest número del mes d'abril, trobareu un ampli reportatge sobre les festes Quinquennals que tindran lloc del 2 al 14 d'octubre d'aquest 2019.

A banda del reportatge, hi ha la secció "Acció de govern" on parlem sobre l'amortització de l'endeutament municipal, la implantació d'un innovador sistema tecnològic d'identificació genètica de les femtes de gos que va ser l'actuació més votada en els pressupostos participatius de 2018. També trobareu en aquesta secció les tasques per a impulsar el polígon de la Martinenca, la dignificació de l'entrada al municipi des de la carretera TP-3318 i la informació sobre el concert de Sau 30 a les Festes de Maig. Finalment, trobem altres notícies en un format més breu: el sector citrícola i l'Administració es conjuren per a capgirar la situació de crisi, l'atorgació del Segell Infoparticipa amb el 100% de puntuació, el carril bici instal·lat que millora la connexió entre Alcanar i les Cases i l'adjudicació de les obres de construcció de l'auditori municipal.

A l'apartat de "Vida local" trobem un reportatge sobre les activitats organitzades durant el Dia Mundial de l'Activitat Física amb un ampli recull d'imatges.

Per tancar el butlletí "Viure Alcanar" del mes d'abril, hi trobareu la secció de política local, el tauler d’anuncis, l’agenda, les recomanacions literàries de la Biblioteca Fabregat i l’entrevista de la Contra, on la il·lustradora canareva Núria Prades ens parla del seu últim treball. "La festa de Sant Antoni és la més antiga, participativa i inclusiva", relata Prades.

Esperem que us agrade i restem, com sempre, a la vostra disposició per a rebre els vostres comentaris, suggeriments i propostes de millora. Bona lectura! 

>> Consulta el butlletí en línia.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078