Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies CD Alcanar Femení, resultats de rècord

CD Alcanar Femení, resultats de rècord

| Esports

Després d'haver-se adjudicat els dos últims campionats de futbol-7 femení de les Terres de l'Ebre, l'Alcanar va començar aquesta temporada molt conscient que seria complicat aconseguir el tercer títol consecutiu d'aquesta competició, cosa que ha aconseguit, demostrant la seva gran qualitat.

Escrit del CD Femení Alcanar

Estàvem començant la temporada 2016-2017, al Grup1 del Futbol Femení de les Terres de l'Ebre i era difícil, que després de la lliga 2014-2015 i 2015-2016 sense perdre cap partit, l'equip femení del club Deportiu Alcanar pugués superar aquesta fita i tornar a aconseguir l'objectiu de la lliga. Es va començar amb moltes de les jugadores de l'any passat (algunes de les jugadores de la temporada anterior van haver de marxar per temes laborals i d'estudis), amb molta il·lusió i ganes de gaudir del futbol.

Un cop finalitzada la temporada, podem dir que aquest any també s'han assolit els objectius, guanyar la lliga! Pensem que cap equip de les nostres terres, i dubtem que de Catalunya, pugui dir que han guanyat tres lligues consecutives perdent només un partit en les tres temporades. Hem aconseguit estar dos temporades consecutives sense perdre cap partit oficial de lliga ni com a visitant ni com a local i aquesta darrera temporada hem perdut un partit contra el segon classificat. Aquest any s'han jugat 22 partits amb 61 punts aconseguits, amb 133 gols a favor i només 23 en contra, el segon classificat Aldeana U.E ha finalitzat la competició a 4 punts. Les tres temporades hem assolit el guardó d'equip menys golejat (la nostra portera Cristina Navarro) i amb més gols a favor (amb la màxima golejadora de la competició 14/15, Mireia Fibla, a les nostres files, aquest any per lesió no ha pogut tornar a revalidar aquest guardó.)

Aquests resultats diuen molt del treball constant que realitzen les integrants del femení del CD Alcanar, tres entrenaments setmanals on el mínim de jugadores són de 14, per conjuntar un equip on hi ha jugadores de 16 fins a 40 anys i cap d'elles cobra. Al contrari, totes han de pagar una quota per poder jugar. Un equip on moltes jugadores treballen i han de demanar molts cops modificacions en els seus horaris per poder assistir als partits. Un gran esforç que es veu recompensat pels títols aconseguits i pel reconeixement d'una afició que les segueix partit rere partit. Un esforç del qual potser moltes altres categories haurien de prendre exemple i del que elles estan satisfetes.

Tots els membres de l'equip formen un gran grup humà tant dins com fora del camp. Dins aquest grup hi ha jugadores amb experiència en categories nacionals del futbol femení, altres que van començar quan es va formar l'equip femení del CD Alcanar i d'altres que comencen ara a jugar amb un entrenador amb molta experiència en futbol femení i masculí. Tots amb un mateix objectiu i amb moltes ganes de gaudir del futbol.

Les components del CD Alcanar Femení d'aquest any han estat: Mireia Fibla, Núria Alcántara, Anna Cruselles, Anna Moreno, Lorena Garcia, Lorena Fibla, Verònica Folguerola, Sònia Martínez, Cristina Navarro, Cristina Pla, Maria Àngels Pla, Emma Queralt, Carla Ferrando, Inmaculada Soler, Alba Fischer, Neus Albalat, Maria Queralt, Judith Molina i Àngels Didouh. Juanjo Agustín és el primer entrenador i Teri Colell el segon entrenador.

Agrair als nostres patrocinadors especialment l'empresa Ascensores ENINTER, que ens ajuden a poder assolir totes les despeses que suposa jugar. A l'Ajuntament d'Alcanar, representat pel seu alcalde i regidor d'Esports per la seva col·laboració i suport envers el futbol femení. I com no, a tots els seguidors i famílies que partit darrere partit ens han seguit i animat per donar-nos el seu suport.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat