Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Campanya contra Ceratitis capitata Wied 2020. Varietats primerenques de cítrics

Campanya contra Ceratitis capitata Wied 2020. Varietats primerenques de cítrics

| Agricultura i Pesca

La  Conselleria  d'Agricultura, Desenvolupament  Rural,  Emergència  Climàtica  i  Transició  Ecològica facilitarà  als agricultors  el  producte  necessari  per a un  tractament per procediments  terrestres ales varietats primerenques de cítrics (Navelina, Tomatera, Orogrande, Clementina fina, Washington Navel, Navel Foyos, Clemenules, Nulessin, Newhall, Caracara, Salustiana i Nova) sent a càrrec d'aquest agricultor les despeses d'aplicació.


Es repartirà el producte Spinosad 0,024% (CB) P/V  a raó d'1 l/ha per a realització  de tractament  a pegats,  tant  per a produccions reconegudes  com  ecològiques com per a convencionals, en funció de les existències.

Per a donar la major publicitat i distribuir el producte entre els agricultors, se'ls informa que l'Ajuntament,  Cooperativa  o  S.A.T. interessats, podràn  col·laborar sol·licitant-ho al  Servei  de Sanitat Vegetal.

Es realitzarà la  petició  del  producte  adjuntant  un  llistat  dels  agricultors que  puguin  i desitgin  acollir-se  a aquestes    ajudes indicant; cognoms i  nom  de l'agricultor,    DNI,  terme municipal en el qual es troba l'explotació, núm. de polígon i parcel·la, superfície, edat de la plantació i   varietat. A més   s'aportarà la documentació justificativa requerida per la Conselleria, en cada cas.

Cada sol·licitud haurà d'agrupar una superfície mínima de 5 hectàrees.

En compliment del RD1311/2012,  només podran subministrar-se productes fitosanitaris per a ús professional a titulars del carnet d'usuari professional de productes fitosanitaris. En el cas que el lliurament es realitzi a nom d'una persona jurídica o del titular d'una explotació, qui rebi  el  producte  haurà d'acreditar que  posseeix autorització o  poder  d'aquesta    persona  o  titular d'explotació per a actuar i efectuar la recepció en el seu nom.


Les persones amb finques al terme de Castelló, que hi esteu interessades, heu de posar-vos en contacte amb l'ajuntament de Vinaròs per tal de fer-hi la instància, abans del 25 de setembre.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078