Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Butlletí 'Viure Alcanar' del mes d'octubre

Butlletí 'Viure Alcanar' del mes d'octubre

| Mitjans de comunicació

Ja està disponible la versió digital del butlletí "Viure Alcanar" del mes d'octubre, el qual també podeu consultar aquí.

Tothom que ho vulga ja pot recollir un exemplar gratuït de Viure Alcanar, el butlletí informatiu d'Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja. El podeu trobar a l'edifici de l'Ajuntament, la biblioteca Trinitari Fabregat, la biblioteca de les Cases d'Alcanar, l'Oficina Municipal de Turisme de les Cases i també a diferents equipaments i comerços d'Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja, a excepció de bars i restaurants.

El tema principal d'aquest número del butlletí és la modificació de l’Ordenança reguladora de les tarifes i preus de l’aigua. A més, també hi trobareu, entre altres temes d'acció de govern, l'aprovació del Pla local de joventut d’Alcanar 2021-2023, el segell Infoparticipa 2020, els 1.400 equips anti-covid-19 per als centres educatius, els protocols de reobertura dels equipaments municipals o la primera cimera dels alcaldes d'Alcanar, Vinaròs i Ulldecona. En aquest butlletí també es parla de la denúncia de l'equip de govern sobre el fet que Alcanar només rebrà un 19% de la subvenció pels aiguats de l’octubre de 2018. En l'àmbit cultural, hi trobareu informació sobre la programació alternativa a les festes del Remei, el 20è Cap de Setmana Iber, l'acte d'entrega de la Creu Sant Jordi a la Banda Municipal de Música d'Alcanar o la presentació del nou disc del grup local Sukre. 

A la secció de vida local hi trobareu un article sobre els efectes de la covid-19 al sector pesquer de les Cases, les obres d'emergència al port de les Cases o el nou punt de recàrrega elèctrica al mateix port. I a la contraportada entrevistem a la canareva Ainhoa Gómez, jove treballadora social i model de talles grans que contribueix a trencar els cànons de bellesa i demostra que qualsevol dona pot estar guapa, siga quina siga la seua talla.Tota aquesta informació i molt més està recollida en aquest exemplar. Bona Lectura!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078