Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Butlletí 'Viure Alcanar' del mes de setembre

Butlletí 'Viure Alcanar' del mes de setembre

| Mitjans de comunicació

Ja està disponible la versió digital del butlletí "Viure Alcanar" del mes de setembre, el qual també podeu consultar aquí.

Tothom que ho vulga ja pot recollir un exemplar gratuït de Viure Alcanar, el butlletí informatiu d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja. El podeu trobar a l'edifici de l’Ajuntament, la biblioteca Trinitari Fabregat, la biblioteca de  les Cases d’Alcanar, l’Oficina Municipal de Turisme de les Cases i també a diferents comerços i establiments d'Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja. 

El tema principal d'aquest número del butlletí és la posada de tot a punt per part de l'Ajuntament i els centres educatius de cara a l'inici de curs. A més, també hi trobareu, entra altres temes, un article sobre els pressupostos municipals, que enguany posen l'accent en les mesures socials, i de la campanya de Pressupostos participatius 2021. També es dóna a conèixer el nou web de la nostra emissora municipal, alcanarracdio.cat. D'altra banda, el butlletí es fa ressò de diferents accions de govern, com la incorporació de dos treballadors a la Brigada Municipal d'Obres i Serveis, a través del Programa de Col·laboració Social del SOC, o els diferents tractaments contra el mosquit tigre. A la secció de vida local Núria Prades ens explica el seu pas per l'Escola Municipal d'Arts Plàstiques d'Alcanar. Finalment, fa una revisió històrica de l'Agrupació Musical Canareva, coincidint amb el seu 40è aniversari, i de l'última exposició de la canareva Adela Beltran. I a la contraportada entrevistem a Joan Baptista Serra, qui ha estat director de l'Escola Joan Baptista Serra durant vint anys. Tota aquesta informació i molt més està recollida en aquest exemplar. Bona Lectura!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078