Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Arrenca la programació “Març en femení” a les Cases

Arrenca la programació “Març en femení” a les Cases

| Dona, Dona; Acció social

L'Ajuntament d'Alcanar, en col·laboració amb diferents entitats de les Cases, ha elaborat la programació d'activitats amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Una programació que porta el títol  “Març en femení” a les Cases.

El primer dels actes es realitzarà el divendres, 6 de març, a les 20.30 h, al casal de Jubilats de les Cases. Es tracta d'un teatre-fòrum, Tots podem ser Laia, organitzat per l'associació Armall de les Cases i el Grup de Teatre Gresol.

Amb motiu del Dia internacional de les Dones, el 8 de març, a les 11 h, davant el Mural de la Dona Remendadora, l'Associació de veïns Les Cases ha organitzat l'acte Donarall - Poesia visual, un poema teixit amb i per les dones de Les Cases amb Mariaelena Roqué.

 

Tot seguit, a la plaça Sant Pere hi haurà poesia en clau de dona i lectura del manifest feminista, a càrrec de l'Associació de Veïns les Cases.

També actuarà un quartet musical femení i es farà una lectura de poesia de Ma Mercè Marçal i contacontes teatralitzat en clau femenina, a càrrec de l'associació Armall de les Cases.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078