Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Arrenca la programació “Març en femení” a Alcanar

Arrenca la programació “Març en femení” a Alcanar

| Dona; Acció social

L'Ajuntament d'Alcanar, en col·laboració amb diferents entitats del municipi i el Consell Consultiu de Dones, ha elaborat la programació d'activitats amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Una programació que porta el títol  “Març en femení”.

El primer dels actes es realitzarà el divendres, 6 de març, a les 20.20 h, a la cisterna del Vall, amb la xerrada de Jordi Creus sobre Neus Català, la que fou presonera al camp de concentració de Ravensbrück.

El dissabte, 7 de març, a les 19 h, la Banda Municipal d'Alcanar oferirà un concert exclusivament de músiques per a homenatjar la incorporació de la figura de la dona a la Banda. “La primera dona que s’hi va incorporar va ser l’advocada Mercè Cid, l’any 1972. A partir d’ella se n’hi van començar a incorporar d’altres. Fins al moment actual, que la seua presència està totalment normalitzada”, detalla Ricard Reverter, coordinador de la Comissió del 175è Aniversari.

Els actes continuaran el diumenge, 8 de març, Dia Internacional de les Dones, amb un vermut en clau de dona, a la plaça Major d'Alcanar, a partir de les 12 h, acompanyat per música reivindicativa i performance. L'acte està organitzat per l'associació l'Aixada Lila.

Divendres, 13 de març, a la cisterna del Vall, a les 20 h, s'inaugurarà l'exposició "La resiliència de Neus Català", a càrrec de Vicky Roldan. També hi haurà un recital de guitarra a càrrec de Tel.lúric. L'exposició romandrà oberta els dies 13, 14 i 15 de març.

Finalment, dissabte, 28 de març tindrà lloc una acció en clau de dona per part de les entitats esportives del municipi.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat