Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar Ràdio presenta una programació especial per la setmana del 25-N

Alcanar Ràdio presenta una programació especial per la setmana del 25-N

| Mitjans de comunicació

Alcanar Ràdio us ofereix una setmana de programació especial amb motiu del 25-N, Dia Internacional per l'eliminació de la violència envers les dones. Ho farem amb entrevistes, històries de dones, amb música feminista i adaptant continguts a aquest dia. Enguany el lema de la campanya que ha endegat el Govern és 'Ni agressor, ni còmplice. Atura les violències masclistes'.

Així des d'Alcanar Ràdio durant tota la setmana, a les 9.30 h, podran escoltar diverses entrevistes. La primera a la regidora de Polítiques d'Igualtat, Maribel Ramon, i a la tècnica del Pla Educatiu d'Entorn, Maria Fibla on ens parlaran dels actes que s'han programat per a la commemoració del 25-N. Dimarts tindrem amb nosaltres a diverses membres del col•lectiu feminista 'L'aixada lila' que també ens acompanyaran al llarg de la setmana amb els seus textos sobre dones i amb la petició de temes musicals feministes. Dimecres serà el torn de la coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones a les Terres de l'Ebre, Carme Valls, amb qui analitzarem l'actualitat i parlarem de les diferents campanyes que es posen en marxa per  a lluitar contra el masclisme. Dijous ens acompanyaran des de Lo Pati-Centre d'Art Terres de l'Ebre per a parlar de la quarta edició del 'Femme in Arts. Visibles a escena', el certamen contra la violència masclista d'amb una edició telemàtica. Per últim divendres entrevistarem l'agent dels Mossos d'Esquadra, Dario Mayo, cap de la Unitat regional de Proximitat i Atenció al Ciutadà (URPAC).

A més ens farem ressò de les activitats que hi haurà cada dia com la lectura institucional del Manifest pel 25-N, que també podran escoltar per Alcanar Ràdio.

També durant la setmana hi haurà diferents programes que ja tenim en graella que adaptaran continguts com el conte amb Eva Oms o 'Tren de llarg recorregut'.

A més hi ha novetats, com l'espai 'Dones del Món' amb Maria Fibla que estrenarem aquesta setmana. Diàriament podreu escoltar una història del llibre 'Contes de bona nit per a nenes rebels' d'Elena Favilli i Francesca Cavallo. Una secció que mantindrem amb un conte setmanal. Tanmateix, la setmana del 25-N, l'espai 'El concurs' farà preguntes sobre els contes que Maria Fibla llegirà diàriament i a tots aquells que participen els regalarem una polsereta amb el lema 'Només sí és sí'.

Per últim, dimecres tindran una sessió de música especial a càrrec del dj Pedro Parra.

Des d'Alcanar Ràdio animem a la ciutadania a participar d'aquest dia i agraïm la col•laboració de tothom que farà possible aquesta programació especial.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078