Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Alcanar Ràdio estrena 'Som lo que juguem', un espai que tindrà quatre capítols per reflexionar sobre jocs i joguines

Alcanar Ràdio estrena 'Som lo que juguem', un espai que tindrà quatre capítols per reflexionar sobre jocs i joguines

| Educació, Mitjans de comunicació

Alcanar Ràdio estrenarà demà, dimecres, a les 11.15 h, el programa 'Som el que juguem' on la psicòloga i treballadora social, Judit Sancho,  ajudarà a decidir als pares i mares les joguines i jocs més adequats per als seus xiquets i xiquetes.

Judit Sancho explica que en el programa "parlarem sobre aquells elements que ens poden ajudar a reflexionar sobre quins són els jocs i joguines més adequats per als nostres xiquets i xiquetes a partir de les característiques de la joguina, la proposta de joc i també els valors que ens transmeten". I la psicòloga insisteix: "les joguines són objectes que eduquen i sobre les quals els menuts i menudes de casa estableixen les seues primeres relacions amb el món". 

El programa, conduït per Cristina Esteban, té una durada aproximada de 15 minuts, s'emetrà tots els dimecres a les 11.15 h durant quatre setmanes i hi haurà reemissions els dijous a les 19.30 de la tarda. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078