Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies 402 ajuts que contribueixen a finançar llibres escolars i llars d'infants

402 ajuts que contribueixen a finançar llibres escolars i llars d'infants

| Acció Social

L'Ajuntament d'Alcanar ha resolt les convocatòries d’ajuts per a l'adquisició dels llibres escolars del curs 2019-2020 i d’assistència a la llar d’infants d’Alcanar durant el curs 2018-2019, destinades a famílies empadronades al municipi. Enguany un total de 402 xiquets i xiquetes es beneficiaran d'algun d'aquests dos ajuts de l’Ajuntament.

Maribel Ramon, regidora d’Educació, valora aquesta convocatòria de manera satisfactòria: “amb aquests ajuts volem contribuir a fer que les famílies puguen assumir amb més facilitats les despeses d’escolarització dels seus fills i filles. Ells són el nostre futur”.

Per la seua banda, Joan Roig, alcalde d’Alcanar, explica que “tal com indica el nostre pla de govern, seguirem donant suport a les famílies en tot allò que està al nostre abast. En aquest sentit, al llarg de l’any també organitzem conferències formatives, activitats per als més menuts, etc.”

351 xiquets i xiquetes de l'Escola Joan Baptista Serra i l'Institut Sòl de Riu empadronats a Alcanar rebran un ajut per a l'adquisició dels llibres escolars del curs 2019-2020, fruit de la resolució de la convocatòria anual d'aquestes ajudes econòmiques a les famílies, que inclou una partida de 10.000 euros.

L'alumnat matriculat a l'Escola Marjal no serà beneficiari d'aquest ajut perquè no fa servir llibres, ja que els xiquets i xiquetes aprenen amb material pedagògic amanit pel professorat del centre, que és objecte d'una altra subvenció.

Així mateix, també s'ha resolt la convocatòria d’ajuts per assistència a la llar d’infants d’Alcanar durant el curs 2018-2019, que incloïa un pressupost de 41.000 euros. En aquest cas, han estat 51 xiquets i xiquetes, empadronats al municipi i amb edats compreses entre 0 i 3 anys, els beneficiaris de l'ajut per a assistir a la llar d'infants La Vila dels Xiquets. 

>> Resolució de la convocatòria d’ajuts per a l'adquisició dels llibres escolars del curs 2019-2020.
>> Resolució de la convocatòria d’assistència a la llar d’infants d’Alcanar durant el curs 2018-2019.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar