Alcanar.cat

Formulari de cerca

Joventut

Des de l'àrea de Joventut s'informa, orienta i assessora aquells joves del municipi que tenen dubtes en temes de joventut. Es treballa per als i les joves d'Alcanar, les Cases d'Alcanar i Alcanar-Platja, amb l'objectiu de ser un veritable pont de comunicació entre l'administració local i els joves. La Regidoria de Joventut integra tots els serveis juvenils d'Alcanar.

>> Consulta el web alcanarjoventut.cat

El Pla Local de Joventut d'Alcanar 2017-2019 és un instrument promogut i impulsat per l'Ajuntament d'Alcanar, a través de la Regidoria de Joventut, que pretén establir un pla d'acció en matèria de polítiques de joventut per als pròxims anys, donant així continuïtat a les accions i polítiques portades a terme fins al dia d'avui.

>> Consulta el Pla Local de Joventut

'Ajuda'ns a fer un Casal més jove i integrador' és una campanya de participació ciutadana dirigida als adolescents del municipi, amb l'objectiu d'enquestar als joves sobre la utilitat del Casal Jove per tal que les seves opinions es tinguin en compte a l'hora de planificar els serveis i horaris d'aquest equipament municipal. 

>> Consulta l'informe  amb els resultats de l'enquesta i el model d'enquesta.


Activitats destacades:

- De l'1 al 31 de juliol: Juliol Jove, al Casal Cívic Trinitari Bel. Consulta l'enllaç a la notícia i el cartell.
- Del 15 al 19 de juliol: Curs de grafits i street art. Consulta l'enllaç a la notícia i el cartell.
- Activitats al Marjal durant el mes de juliol. Consulta l'enllaç a la notícia i el cartell (disponible en català i castellà).
- Activitats al Marjal durant el mes d'agost. Consulta l'enllaç a la notícia i el cartell (disponible en català i castellà).
- Tríptic amb les activitats que es duran a terme durant els mesos d'estiu. Consulta el tríptic (frontal i lateral).
- Cinema d'estiu. Consulta el cartell.

Notícies relacionades

Concurs per a l’elecció del cartell del 175è aniversari de la Banda Municipal de Música d’Alcanar

L’Ajuntament d’Alcanar ha convocat un concurs per a l’elecció del cartell commemoratiu del 175è aniversari de la Banda Municipal de Música d’Alcanar, que va ser fundada el 3 de juny de 1845.

Màgia i música per celebrar la revetlla de Sant Joan a Alcanar i les Cases

La sortida de la flama del Canigó des de la plaça Lluís Companys, amb l’acompanyament de la Colla Gegantera d’Alcanar, obrirà els actes de celebració de la revetlla de Sant Joan a Alcanar.

Obertes les inscripcions als casals i activitats esportives d’estiu per als més jóvens

El mes de juny ja és aquí. I, amb ell, la calor.

Concurs d’Instagram del Calendari Montsià Jove 2018

El joves canareus que poden participar en el concurs “Calendari Montsià Jove 2018”, organitzat per la Xarxa de Serveis d’Informació Juvenil «Montsià Jove», integrada pels Punts d’Informació...

Ebrergent fa una crida als joves artistes que “sobreviuen” a les Terres de l’Ebre per sumar-se al nou projecte col·lectiu

“Hi ha artistes jóvens al territori? Què fan? Què els mou? Sobreviuen?


PàginesAlcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat