Alcanar.cat

Formulari de cerca

Ensenyament

Des de la Regidoria d'Ensenyament volem posar a disposició de la ciutadania, a través d’aquesta pàgina web, tota aquella informació que pugui ser d'interès, així com dels ajuts i subvencions que s'atorguin per part de l'Ajuntament d'Alcanar.

Treballem, des de l’àmbit municipal, per al bon funcionament dels centres d’ensenyament del municipi, per l’excel·lència educativa, la innovació pedagògica, la cohesió social, i per garantir el dret universal de tothom a l’educació, amb activitats pedagògiques, casals d’estiu, activitats extraescolars, etc., ajuts a llars d’infants, així com la resta d'assumptes relacionats amb l'ensenyament reglat, i de màxima col·laboració amb els centres escolars per a crear el millor entorn possible en l’àmbit educatiu, a fi que els resultats siguin els més òptims.

Projectes que desenvolupem al llarg de l'any:

- El Pla Educatiu d'Entorn, una proposta educativa innovadora, que vol donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives dels membres més joves de la societat, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves. Les activitats del Pla Educatiu d’Entorn són diverses i estan adreçades a tot l’alumnat, i a tota la comunitat educativa, però amb una especial sensibilitat als sectors socials més desfavorits. Més informació sobre el Pla Educatiu d'Entorn.

- El Certamen treballs de recerca: L’Ajuntament d’Alcanar amb la col•laboració de la coordinació pedagògica de l’Institut Sòl-de-Riu del municipi, organitza els premis als treballs de recerca de batxillerat per tal de reconèixer l’esforç dels nois i noies en aquesta primera experiència de recerca, i com a suport a la tasca docent. 

Consulta la convocatòria de l'any 2017 - Anunci de convocatòria al BOPT. Per veure les bases que regeixen aquesta convocatòria cliqueu en aquest enllaç: Anunci bases certamen treballs de recerca

- Així mateix, la Regidoria d'Ensenyament anualment convoca les beques transport, destinades al col·lectiu estudiantil que continua el seu procés acadèmic fora del terme municipal; així com els ajuts per a l’adquisició de llibres escolars i per a l’assistència a llar d’infants. També fa una aportació econòmica a l'Escola Marjal ja que el seu alumnat realitza l’aprenentatge amb material pedagògic preparat pel professorat del centre i destina una partida anual per al transport escolar dels xiquets i xiquets de les Cases i a les AMPES de les escoles del municipi. Aquestes convocatòries s'obren anualment al mes de desembre.

La regidoria d'Ensenyament posa a la vostra disposició el blog de l'Escola Marjal de les Cases d'Alcanar, de l'Escola Joan Baptista Serra d'Alcanar i l'Institut Sòl-de-Riu, on podeu trobar informació sobre les activitats d'aquests centres d'ensenyament del nostre municipi.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat