Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Dotació de desfibril·ladors

Dotació de desfibril·ladors

L’Ajuntament d’Alcanar treballa per fer del fer d’Alcanar un municipi cardioprotegit. És per això que la regidoria de Salut ha dotat de dos nous desfibril·ladors: un aparell portàtil que du la Policia Local en el servei de guàrdia i d’un altre de permanent, destinat a les instal·lacions esportives de La Fanecada. Aquests dos nous desfibril·ladors se sumen al que ja disposen la Llar de Jubilats de les Cases i el pavelló poliesportiu d’Alcanar des de l’anterior mandat municipal.

Es tracta d’aparells lleugers i fàcils de fer servirper tal que persones sense formació mèdica puguen fer les maniobres de reanimació necessàries abans no arriben els equips d’emergència. Per aquest motiu, les persones responsables o vinculades a les instal·lacions on s’han ubicat els aparells desfibril·ladors han rebut formació per tal de conèixer el seu funcionament i la manera en què s’han d’utilitzar.

Cursos de formació

L’Ajuntament també ofereix cursos en matèria de Suport Vital Bàsic i manipulació dels aparells desfibril·ladors, dirigits a les entitats socials i al personal de diferents àrees de l’Ajuntament.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat