Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Concurs Queda't a casa

Concurs Queda't a casa

Concurs Queda't a casa i deixa anar la imaginació

Estem vivint un període excepcional de reclusió i confinament a les cases de tota Catalunya a causa de la decisió presa pel Govern de Catalunya de tancar tots els centres escolars, com a mesura de contenció per fer front al coronavirus, i l’estat d’alarma declarat pel Govern Espanyol el dia 13 de març.

En aquest context, l’Ajuntament d’Alcanar vol aportar la seua mirada des del lleure amb l’organització del concurs “Queda't a casa i deixa anar la imaginació” #QuedatacasaCONCURSAlcanar, destinat al públic familiar i, sobretot, als xiquets i xiquetes d’Alcanar, les Cases i Alcanar Platja. 

El consistori considera que és important promoure activitats divertides i imaginatives, que estimulen la creativitat i, sobretot, que ajuden a passar una bona estona. És important que ajudem als infants a comprendre que les mesures que s’han pres són excepcionals i posen en joc els valors de la solidaritat i la responsabilitat col•lectiva. Tenim un gran repte: aturar entre tots i totes l’expansió del coronavirus.

Joan Roig alcalde d'Alcanar, comenta que "tenim l'obligació de donar suport a aquelles famílies que estan a casa i, sobretot als més menuts, ja que pateixen en primera persona la falta d'interacció social. Per això, des de l'Ajuntament d'Alcanar hem posat en marxa aquesta iniciativa per a distreure als xiquets i xiquetes i mantenir-los desconnectats dels mitjans de comunicació".

El concurs compta amb tres modalitats: vídeo, dibuix i ràdio.

>> Consulta les bases. Important: El termini de presentació de treballs s'ha ampliat fins al dia 30 d'abril.
>> Document d'autorització materna/paterna/ de la persona tutora (i en word).

Notícies relacionades

Literatura km 0 d'Alcanar per al Sant Jordi 2020 confinat

En aquest Sant Jordi tan peculiar, la Biblioteca Trinitari Fabregat d'Alcanar ha preparat una presentació virtual de llibres d’autors locals.

Concurs Queda't a casa i deixa anar la imaginació #QuedatacasaCONCURSAlcanar

Estem vivint un període excepcional de reclusió i confinament a les cases de tota Catalunya a causa de la decisió presa pel Govern de Catalunya de tancar tots els centres escolars, com a mesura de...

Ara fa:Catalina Ferrer Majordom

Parlant de dones com fem dins del marc del programa "Març en femení", se’ns fa imprescindible recuperar la memòria d’una d’elles que, tot i no ser canareva de naixement, sí que ho fou d’adopció, i...

2020, any del 175è aniversari de la Banda Municipal de Música d'Alcanar

La Generalitat li ha atorgat la Creu de Sant Jordi 2020 per la seua trajectòria.

Joan Reverter Nolla, Canareu, líder de l'anarquisme al Montsià

Joan Reverter va ser el líder anarquista més important del primer terç del segle XX al Montsià. Trenta anys després de la seua mort, l’historiador local Joan B.


PàginesAlcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat