Alcanar.cat

Formulari de cerca

Alcalde

Salutació

Afortunadament, les noves tecnologies són una eina que cada vegada tots tenim més a l’abast, i això també vol dir que des de les administracions públiques hem de continuar treballant per donar a conéixer aquest aparador virtual, que ens ha de permetre millorar la gestió i el servei al conjunt de la ciutadania. Apropar la “societat de la informació” significa poder utilitzar més i millor els recursos de què disposem, amb una pàgina web que ofereixi notícies d’interès, descàrrega de documents, tràmits administratius, consulta dels acords adoptats pels òrgans municipals, etc.

Indubtablement, encara ens falta molt per parlar de reptes assolits però, de ben segur, amb les vostres aportacions farem millor viatge per aquests oceans telemàtics de la xarxa. És per això que comptem amb la vostra participació i aportacions per completar aquesta pàgina web amb nous continguts, on cadascú pot donar el seu punt de vista i expressar les seves opinions lliurement. Una pàgina web ha de ser això: una porta oberta que permeti a la gent “saber del poble”, dels seus costums, de les seves festivitats, del seu turisme, de la seva cultura i, en definitiva, de tots els potencials que ofereix una ciutat dinàmica, oberta i emprenedora com aquesta. 

Si us interessa descobrir el nostre patrimoni i la nostra història ho podeu fer des de la pàgina web principal, o bé visitant-nos personalment. Sens dubte, tant d’una manera com de l’altra, hi sereu molt benvinguts. 

Cordialment, Alfons Montserrat Esteller.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat