Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Xerrada "Neurociència i Educació: possibilitats i limitacions"

Xerrada "Neurociència i Educació: possibilitats i limitacions"

| Ensenyament

L'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Institut Sòl-de-Riu d'Alcanar us convida a la xerrada "Neurociència i Educació: possibilitats i limitacions", a càrrec de la psicòloga i doctora en neurociències Anna Carballo. La xerrada tindrà lloc el divendres 21 de febrer a les 18:00h al saló d'actes de l'institut.

El creixent interès per una educació basada en l’evidència científica, així com els recents progressos en el camp de les neurociències sobre els processos d’aprenentatge i memòria, han permès una aproximació entre ambdós camps de coneixement amb la intenció d’oferir una nova visió dels processos d’ensenyament-aprenentatge basada en el funcionament del cervell.

En aquest sentit, els estudis en neurociència cognitiva pretenen proporcionar eines i fonamentació empírica per a què mestres i docents puguin justificar i repensar la seva pràctica pedagògica tenint en compte els diferents factors que intervenen en el funcionament cerebral i en l’aprenentatge. Amb tot, les diferències culturals i metodològiques que existeixen entre ambdós àmbits esdevenen importants barreres d’interacció real i representen limitacions importants que cal considerar.

Anna Carballo Marquez (Barcelona, 1982). Llicenciada en Psicologia i Doctora en Neurociències per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professora associada de la Facultat d’Educació i del Grau en Psicologia de la Universitat Internacional de Catalunya. Professora col·laboradora del Grau en Psicologia de la Universitat Oberta de Catalunya. Formadora i investigadora en Neurociències i Educació.

Més informació.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat