Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Virtufestes de maig 2020

Virtufestes de maig 2020

| festes

L'essència de les festes de maig està més present que mai durant aquests dies. Som molts els que recordem amb nostàlgia les tardes als bous i els sopars als "xiringuitos", la música de la xaranga pujant a la prova, els actes protagonitzats per les entitats, les activitats per als més menuts de casa, els concerts de les bandes, etc.

Tot plegat constitueix un patrimoni immaterial de gran rellevància pel seu valor cultural i social incalculable. Una trajectòria secular ininterrompuda que ha donat personalitat pròpia a la cultura popular canareva.

Malauradament, enguany no podrem gaudir d'aquests moments inoblidables perquè les restriccions imposades a causa de la crisi sanitària ens ho impedeixen. No obstant això, des de l'anunci de la suspensió, i amb el suport de la ciutadania i les entitats promotores, hem organitzad les virtufestes 2020, que inclouen un ventall de propostes creades amb la intenció que en gaudiu d'elles als vostres balcons i terrasses, a través de les xarxes socials i Alcanar Ràdio.

Hem preparat aquesta programació, des del voluntariat, amb molta il·lusió, per traslladar-vos l'esperit d'una bona part de les activitats que haurien format part de la programació de les festes de maig d'enguany.

Cal agrair l'impuls de la ciutadania i de les entitats col·laboradores que, d'una forma totalment altruista, han fet possible aquest programa inèdit.

Us animem a guarnir les terrasses i els balcons de casa amb motius que ens evoquen les festes de maig i us desitgen molta diversió en aquesta setmana màgica dedicada a tots vosaltres.

Programació.

 

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar