Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda L'autora de 'No siguis l'agenda dels teus fills', Noelia López-Cheda, imparteix una xerrada a Alcanar

L'autora de 'No siguis l'agenda dels teus fills', Noelia López-Cheda, imparteix una xerrada a Alcanar

| Activitat

Després de les vacances estivals torna el cicle de conferències "L'art d'educar amb amor i consciència", organitzat per l'Ajuntament i l'entitat Ameiba, amb el seu afany intacte per aportar als pares i mares informació útil i valuosa per al gran repte d'educar els seus fills. El pròxim 16 de setembre serà el torn de l'enginyera i coach, Noelia López-Cheda, autora del llibre 'No siguis l'agenda dels teus fills',que oferirà una interessant ponència a les 17 h al Casal Trinitari Bel.

En aquesta conferència abordarà diferents qüestions com les raons per les quals els pares controlen l'autonomia dels seus fills. Quines són les motivacions que els impulsen a fer-ho? Quin és l'objectiu real d'aquesta gestió? Quines són i seran les conseqüències per als seus fills? L’autora respondrà a aquestes qüestions i també a altres aspectes com la gestió de l'agenda dels fills i la sobrecàrrega que això suposa.

López-Cheda és enginyera industrial per la Universitat Pontifica de Comillas (ICAI), coach professional i Màster Universitari de Professor de Secundària i Batxillerat. Actualment la seva feina es desenvolupa com a consultora i ponent de comunicació, llenguatge DISC, lideratge, innovació educativa i motivació a empreses i centres educatius.  S’ha dedicat a la consultoria de recursos humans en àmbits de desenvolupament de talent i habilitats directives durant més de 10 anys.

L'Ajuntament ofereix servei de guarderia per als més petits durant les conferències. El consistori també ha fixat un preu públic de 3 euros per persona adulta. La gent del municipi pot adquirir les entrades anticipadament a l'establiment Mónmenut i al bar Moreno. Les persones que visquin fora d'Alcanar poden reservar entrades per correu electrònic a ameiba.alcanar@gmail.com, indicant el nom, cognom, telèfon, DNI i nombre d'entrades. Totes les entrades es podran recollir a la taquilla 30 minuts abans de cada sessió. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat