Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Exposició DELTA: mostra que marida poemes de Carme Cruelles i fotografies de Llorenç Marín

Exposició DELTA: mostra que marida poemes de Carme Cruelles i fotografies de Llorenç Marín

| Exposició

La Bibiloteca Trinitari Fabregat acull fins al 21 de març, l'exposició Delta, una mostra que marida poemes de disset síl·labes de Carme Cruelles i fotografies de Llorenç Marín. La inauguració tindrà lloc aquest divendres, 21 de febrer, a les 19 h.

Els haikus són poemes d'origen japonès inspirats en el paisatge i que amb només disset síl·labes i sense rima són capaços de transmetre una elevada dosi d'emocions i sentiments. "Són com un ioga literari", apunta Carme Cruelles, poeta de Sant Carles de la Ràpita que amb el recull de haikus Delta va guanyar el 2016 el 50è Premi de Poesia Joan Teixidor d'Olot, publicat per Viena Edicions.

Les fotografies de Llorenç Marín que se centren en els aspectes més essencials i subtils del Delta de l'Ebre, un indret que es defineix a través de la força tel·lúrica i la intensitat dels crepuscles sota la mirada calmosa de les aigües de la badia.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar