Alcanar.cat

Formulari de cerca

Excursions en família

| Esports

Novament, arranca el programa Excursions en família, organitzades conjuntament entre l'Ajuntament  i l'Agrupació Excursionista d'Alcanar. Aquest nou curs s'enceta amb una sortida el 15 d'octubre, que s'iniciarà al pàrquing de Rocatallada, direcció a l'N-340.

L'entitat excursionista relata l'itinerari de la sortida: "hem de travessar la carretera nacional i ho hem de fer en molt de compte. Arribem al camí que puja a la serra de la Punta, també coneguda com la Serra de la Tana. Aquí visitarem la 17a bateria de la costa catalana i seguirem cap al camí dels bandolers. Seguirem a la dreta d'aquest camí fins a l'antic Camp de Tir, on girarem a l'esquerra i pujarem pel mig del pinar que hi ha, baixant fins a la Torre del Calvo o de Gimeno. Un cop aquí, donarem la volta per seguir pel sender que va a la Torre de Morralla. Des d'aquesta girarem a l'esquerra pel camí del Camp de Tir fins a arribar a l'N-340, ens aproparem a la Fonda Vella d'Alcanar i travessarem la carretera per continuar pel camí de la Ronda- vorejant la platja- fins a tornar al pàrquing on tenim els cotxes".

La sortida està oberta a tothom i dirigida a totes les edats, es recomana portar calçat còmode, aigua i esmorzar. La sortida està coberta amb assegurança, però l'organització no es fa responsable dels danys que es puguen ocasionar. 

Data: 15 d'octubre
Hora de trobada: 9.00 h- prolongació av. Catalunya-Alcanar
Hora de sortida: 9.30 h - des de l'aparcament de Roca Tallada - les Cases
Dificultat: baixa/mitja
Durada aproximada: 3 hores.
Itinerari: sortida circular amb una mica d'història.


Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat