Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Agenda Acció de Neteja al camí de Codonyol. Participa!

Acció de Neteja al camí de Codonyol. Participa!

| Activitat

Netejar un espai al camí de Codonyol és la nova iniciativa que s’ha posat en marxa per alliberar el medi natural dels nostres residus. La recollida de brossa es podrà fer des del divendres 4 de desembre al dimecres 9.

Es tracta d’una actuació organitzada per Amics d’Art Bike i Sergi Mariano Assessors de la Ràpita que compta amb la col•laboració de Catalunya Clean Up Challenge, l’Ajuntament d’Alcanar i Miracle Promocions.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Bort,  ha indicat que durant els dies que es faça la recollida "s’instal•laran uns contenidors industrials per facilitar la recollida de la brossa." Així mateix, Bort ha explicat que "les despeses del trasllat i retirada dels contenidors aniran a càrrec del consistori, ja que és molt important participar en aquestes iniciatives que permeten treure deixalles del medi ambient i sensibilitzar la ciutadania".

Aquesta actuació està oberta a totes les persones que vulguen col•laborar i es realitzarà seguint les mesures de protecció i prevenció davant la pandèmia de covid-19. L'Ajuntament demana la col·laboració a tothom per tal que se seguisquen tots els protocols anti-covid.

Per a més informació i inscripcions la ciutadania pot contactar amb Sergi Mariano al 659226062.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar